مجتمع آموزش عالی گناباد در روزهاي 23 و 24 آبان ماه سال 1397 برگزارکننده‌ی اولين کنفرانس ملی شیمی کاربردی و نانوشیمی خواهد بود. هدف از برگزاري اين کنفرانس، ارائه مقالات علمي، برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و کاربردي و ایجاد بستری مناسب جهت تبادل نظر بين متخصصان دانشگاهي و فعالان صنعتی در اين حوزه می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد و به نقل از دکتر سید امیر حسینی سبزواری دبیر همایش های مجتمع، زمینه‌های موضوعی "اولين کنفرانس ملی شیمی کاربردی و نانوشیمی" با توجه به اهمیت بیش‌ازپیش تعامل دانشگاه و صنعت در سال حمایت از کالای ایرانی و با در نظر گرفتن نیازهای منطقه‌ای انتخاب شده است.
وی افزود در مقاله‌هاي ارائه‌شده در این کنفرانس، علاوه برداشتن نوآوري علمی توجه ویژه¬ای به پژوهش¬های کاربردی متناسب با نیازهای صنعتی ایران و تأکید بر محصولات دانش بنیان، خواهد شد و امید است با مشارکت هر چه فعال‌تر صنعتگران و پژوهشگران گامی هرچند کوچک در راستای تعالی و گسترش علوم کاربردی با توجه به نیازهای صنعتی در کشور عزیزمان ایران برداشته شود.
دکتر حسینی سبزواری زمينه‌هاي موضوعي همايش را به شرح ذیل برشمرد:
سنتز نانو مواد-کاربرد نانو فناوری در صنایع شیمیایی- الکتروشیمی صنعتی و خوردگی-شیمی و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی- تصفیه آب و پساب¬های صنعتی-شیمی آلی-شیمی ترکیبات طبیعی و معطر-شیمی صنایع غذایی- شیمی پلیمر-شیمی تجزیه-شیمی معدنی- شیمی فیزیک-شیمی سبز-فیتو شیمی-فتو شیمی-شیمی محیط زیست-انرژی نو و پیل سوختی-شیمی و صنایع دارویی-ترمودینامیک-کاتالیست و طراحی راکتور-مهندسی و کنترل فرآیند-مدلسازی و شبیه‌سازی- پدیده¬های انتقال.
دبیر همایش های مجتمع آموزش عالی گناباد، ضمن دعوت از محققین و صنعتگران خواست تا با ارائه آخرين دستاوردهاي علمی و صنعتي خود در اين کنفرانس، قدمی هرچند کوچک اما استوار در راستای توسعه¬ی علمی و صنعتی کشور بردارند.
لازم به ذکر است اطلاعات تکمیلی جهت شرکت در این کنفرانس از طریق سایت دانشگاه به آدرس  conf.gonabad.ac.ir اطلاع رسانی خواهد شد.

بازگشت1397/06/07