اولین کنفرانس ملی شیمی کاربردی و نانو شیمی به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار می شود.

در راستای اعتلای فرهنگ پژوهش و با توجه به تاکیدات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت و نیز حرکت دانشگاه به سوی دانشگاه کارآفرین در منطقه، برای اولین بار همایش ملی با عنوان شیمی کاربردی و نانو شیمی با تلاش و پیگیری مسئولین مجتمع آموزش عالی  در شهرستان گناباد برگزار می گردد.
دکتر سید مصطفی موسوی زاده دبیر کنفرانس شیمی کاربردی و نانو شیمی در خصوص نحوه برگزاری و ارسال آثار گفت: این کنفرانس که یک رویداد مهم در سطح ملی می باشد به همت اعضای هیات علمی و کارکنان مجتمع و برخی اعضای هیات علمی شاخص سایر دانشگاهها، برنامه ریزی و به حول و قوه الهی در آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
دکتر موسوی زاده افزود"  پذیرش چکیده مقالات در رشته های شیمی کاربردی، مهندسی شیمی و مهندسی مواد به صورت خاص هم اکنون آغاز شده و تاکنون استقبال خوبی با توجه به مقالات ارسالی به این همایش صورت گرفته است و تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.
وی مهلت ارسال آثار و مقالات را تا پایان شهریور عنوان کرد که شرکت کنندگان می بایست از طریق لینک مربوطه مندرج در سایت مجتمع آموزش عالی گناباد مقالات خود را ارسال نمایند.
دبیر این کنفرانس از همکاری علمی اعضای هیات علمی دانشگاه های معتبر ایران نظیر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه  فردوسی مشهد خبر داد و افزود" با پیگیری های انجام شده مقالات این کنفرانس در پایگاه استنادی جهان اسلام ISC و سیویلیکا  Civilica نمایه خواهد شد.
گفتنی است با هماهنگی و موافقت های صورت گرفته، به منظور حمایت از پژوهش بومی و در راستای بررسی و توجه بیشتر به مشکلات منطقه، پژوهشگران موسسات دولتی و غیر دولتی شهرستان گناباد شرکت کننده در این کنفرانس از حمایت ویژه ای برخوردار خواهند بود

بازگشت1397/06/24