اولین همایش منطقه‌ای ریواس و توسعه پایدار روستایی در منطقه گناباد برگزار شد.

مجتمع آموزش عالی گناباد در راستای وظایف محول شده از سوی وزارت عتف به منظور تلاش در جهت یافتن مشکلات منطقه‌ای و همچنین در راستای معرفی توانمندی‌های شهرستان گناباد، با همکاری فرمانداری، اداره‌های منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی، دهیاری و شورای اسلامی و انجمن میراث فرهنگی زیبد اولین همایش منطقه‌ای ریواس و توسعه پایدار روستایی را در منطقه گناباد برگزار کرد.

در این همایش که جمعی از روسا و کارشناسان ادارات مرتبط و اهالی منطقه نیز حضور داشتند، دکتر حسین نجاری، رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن ابراز خوشحالی از اعتماد مردم به دانشگاه و نگاه جمعی به مجتمع آموزش عالی گناباد به منظور حل مشکلات منطقه، گفت: فرصت‌ها و تهدیدهای قابل تاملی پیش روی ما برای توسعه منطقه وجود دارد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد وجود زمین‌های حاصل‌خیز در منطقه، فرصت تبدیل کشاورزی سنتی به صنعتی و وجود قشر بالای تحصیل‌کرده در خارج از شهرستان را فرصت های موجود و خروج نیروهای متخصص از شهرستان، رواج اصول سنتی، نبود سیستم‌های حمایتی، خشکسالی های مکرر و ارتباط کم دانشگاه با منطقه را جز تهدیدها بیان نمود.

دکتر نجاری توسعه پایدار را شامل سه مولفه توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی بیان نمود و ادامه داد سمت و سوی رشد و توسعه اقتصادی باید به گونه‌ای باشد که کمترین آسیب را برای محیط زیست داشته باشد.

وی افزود یکی از ماموریت‌های دانشگاه‌ها، توسعه اقتصاد محلی و منطقه‌ای است که باتوانمند کردن مردم و استفاده از استعدادهای موجود امیدواریم بتوانیم زمینه این امر را فراهم نماییم.

در ادامه همایش ضمن ارائه مقالات علمی در خصوص گیاه ریواس، جمعی از کارشناسان و روسای ادارات مرتبط و اهالی منطقه به بیان مشکلات و بررسی دغدغه های مردم پرداختند.

بازگشت1398/02/14