این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

برگزاری جلسه کمیته اجرایی ششمین همایش ملی زعفران


ارسال شده در تاریخ :
برگزاری جلسه کمیته اجرایی ششمین همایش ملی زعفران

ششمین همایش ملی زعفران بصورت مجازی و از طریق سامانه وبینار در تاریخ های بیان شده برگزار خواهد شد. همچنین در صورت بهبود وضعیت و روند بیماری کرونا در خصوص برگزاری نیمه حضوری آن بر اساس رعایت پروتکل های بهداشتی و ظرفیت مجاز سالن برگزاری برنامه ریزی گردید.


جلسه برنامه ریزی کمیته اجرایی ششمین همایش ملی زعفران در روز دوشنبه 12 مهرماه 1400 باحضور عوامل اجرایی همایش از دانشگاه گناباد، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مدیر ترویج جهاد کشاورزی استان، رئیس جمعیت ایرانی علوم زعفران و نماینده دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ساختمان معاونت آموزشی و پژوهشی مجتمع آمورش عالی گناباد برگزار شد. در این جلسه با توجه به وضعیت کرونایی موجود و پیش بینی ها در خصوص روند واکسیناسیون، علاوه بر پوشش مجازی همایش، تمهیدات و برنامه ریزی لازم برای برگزاری بخشی از همایش بصورت نیمه حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی و ظرفیت مجاز سالن در دستور کار قرار گرفت.







        

سخنران ویژه

دکتر محمد مهدی برومندی
معاون محترم امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی

سخنرانان و مقالات کلیدی

1-   مهندس محسن احتشام، حلقه ‎های مفقوده در زنجیره تأمین و زنجیره ارزش زعفران

2- مهندس بهزاد صادقی،  خطراتی که زعفران ایران را تهدید می‎کند

3- دکتر حسین حسین ‎زاده،  یافته های پایه و بالینی زعفران

4- دکتر محمود دانشور کاخکی، زعفران و تاب آوری اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی

5- دکتر علی گرمرودی اصیل، بررسی ساختاری و عملکردی نهادهای مؤثر بر قیمت زعفران

6- دکتر جواد فیضی، نقدی بر استاندارد ملی زعفران: ویژگی‎ها و روش‎های آزمون

7- مهندس علی محمد شریعتی مقدم، راهکارهای توسعه اقتصاد کلان زعفران
8-دکتر ابوالفضل پهلوانلو،  اصول کاربردی فرآوری زعفران از مزرعه تا سفره (زعفران فراتر از کلاله)

9- دکتر گلفام شریفی، نقش زعفران در توسعه گردشگری کشاورزی

10- دکتر سید مهدی زیارت‎ نیا، یافته ‎های جدید در حوزه بیوتکنولوژی و به نژادی زعفران

11- دکتر عبداله ملافیلابی ، روش ‎های تولید زعفران با تأکید بر یافته ‎های علمی سه دهه اخیر

12- مهندس منوچهر مالکی،  تلفیق علم و تجربه در تولید موفق زعفران

13- دکتر محمد حسین سعیدی راد،  بررسی جنبه ‎های فنی و اقتصادی مکانیزاسیون زعفران

کارگاه های تخصصی

پروسه استانداردسازی و برندسازی زعفران

 خانم دکتر فریبا متولی زاده و خانم دکتر محبت محبی

خلأ عملکرد در زعفران و اثرات تغییر اقلیم در تولید این محصول استراتژیک

دکتر عبداله ملافیلابی و مهندس علیجان سالاریان

استفاده از تکنولوژی‎های نوظهور در تولید و فرآوری زعفران

دکتر حسن فیضی و دکتر سحر روشنک

فناوری‎های موجود در مکانیزاسیون برداشت زعفران

دکتر محمد حسین سعیدی راد

الزامات و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک

دکتر محمد علی بهدانی و دکتر حمیدرضا فلاحی

میزگردهای تخصصی

مدیر میزگرد جناب آقای دکتر محمود دانشور

عنوان میزگرد «نقش سیاستگذاری در اقتصاد زعفران» ‎

مدیر میزگرد جناب آقای مهندس محمد صبور بیلندی

عنوان میزگرد «چالش های بخش تولید و فرآوری زعفران»

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)