این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

جلسه مشترک اعضای هیات علمی دانشگاه گناباد و دبیر جمعیت ایرانی علوم زعفران با مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گناباد


ارسال شده در تاریخ :
جلسه مشترک اعضای هیات علمی دانشگاه گناباد و دبیر جمعیت ایرانی علوم زعفران با مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گناباد

جلسه مشترک اعضای هیات علمی دانشگاه گناباد و دبیر جمعیت ایرانی علوم زعفران با مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گناباد در این جلسه که در روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۰/۸/۶ در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد موارد و اقدامات برنامه ریزی شده در جلسات قبلی به منظور برگزاری ششمین همایش ملی زعفران مورد بررسی قرار گرفت.


جلسه مشترک اعضای هیات علمی دانشگاه گناباد و دبیر جمعیت ایرانی علوم زعفران با مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گناباد
در این جلسه که در روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۰/۸/۶ در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد موارد و اقدامات برنامه ریزی شده در جلسات قبلی به منظور برگزاری ششمین همایش ملی زعفران مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در این نشست ضمن تاکید بر کیفیت بخشی و کاربردی تر کردن همایش، مواردی از قبیل پیگیری دعوت از مسئولان و مدیران کشوری و استانی، برگزاری نمایشگاه جانبی، تقدیر از فعالین نمونه بخش زعفران، برگزاری میزگردهای تخصصی، استفاده از بستر رسانه ای سازمان کشاورزی و بهره برداری هرچه بیشتر محققین و بهره برداران حوزه زعفران از این همایش مورد تاکید و توافق قرار گرفت. 
در این جلسه مقرر گردید تیم رسانه و فناوری اطلاعات سازمان جهت بررسی زیرساختهای اینترنتی و پوشش رسانه ای محل برگزاری همایش و هماهنگی های بیشتر به شهرستان گناباد اعزام شوند.







        

سخنران ویژه

دکتر محمد مهدی برومندی
معاون محترم امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی

سخنرانان و مقالات کلیدی

1-   مهندس محسن احتشام، حلقه ‎های مفقوده در زنجیره تأمین و زنجیره ارزش زعفران

2- مهندس بهزاد صادقی،  خطراتی که زعفران ایران را تهدید می‎کند

3- دکتر حسین حسین ‎زاده،  یافته های پایه و بالینی زعفران

4- دکتر محمود دانشور کاخکی، زعفران و تاب آوری اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی

5- دکتر علی گرمرودی اصیل، بررسی ساختاری و عملکردی نهادهای مؤثر بر قیمت زعفران

6- دکتر جواد فیضی، نقدی بر استاندارد ملی زعفران: ویژگی‎ها و روش‎های آزمون

7- مهندس علی محمد شریعتی مقدم، راهکارهای توسعه اقتصاد کلان زعفران
8-دکتر ابوالفضل پهلوانلو،  اصول کاربردی فرآوری زعفران از مزرعه تا سفره (زعفران فراتر از کلاله)

9- دکتر گلفام شریفی، نقش زعفران در توسعه گردشگری کشاورزی

10- دکتر سید مهدی زیارت‎ نیا، یافته ‎های جدید در حوزه بیوتکنولوژی و به نژادی زعفران

11- دکتر عبداله ملافیلابی ، روش ‎های تولید زعفران با تأکید بر یافته ‎های علمی سه دهه اخیر

12- مهندس منوچهر مالکی،  تلفیق علم و تجربه در تولید موفق زعفران

13- دکتر محمد حسین سعیدی راد،  بررسی جنبه ‎های فنی و اقتصادی مکانیزاسیون زعفران

کارگاه های تخصصی

پروسه استانداردسازی و برندسازی زعفران

 خانم دکتر فریبا متولی زاده و خانم دکتر محبت محبی

خلأ عملکرد در زعفران و اثرات تغییر اقلیم در تولید این محصول استراتژیک

دکتر عبداله ملافیلابی و مهندس علیجان سالاریان

استفاده از تکنولوژی‎های نوظهور در تولید و فرآوری زعفران

دکتر حسن فیضی و دکتر سحر روشنک

فناوری‎های موجود در مکانیزاسیون برداشت زعفران

دکتر محمد حسین سعیدی راد

الزامات و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک

دکتر محمد علی بهدانی و دکتر حمیدرضا فلاحی

میزگردهای تخصصی

مدیر میزگرد جناب آقای دکتر محمود دانشور

عنوان میزگرد «نقش سیاستگذاری در اقتصاد زعفران» ‎

مدیر میزگرد جناب آقای مهندس محمد صبور بیلندی

عنوان میزگرد «چالش های بخش تولید و فرآوری زعفران»

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)