این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: محورهای همایش


1-فناوری‎های تولید زعفران

  • ژنتیک
  • اصلاح نباتات
  • بیوتکنولوژی
  • اکولوژی، فیزیولوژی و بیولوژی زعفران
  • فناوری­های کاشت، داشت و برداشت
  • مدیریت آفات، بیماری­ها و علف­های هرز
  • مدیریت مصرف منابع و بهره­وری تولید
  • کشاورزی دقیق و مکانیزاسیون تولید
  • تنوع گونه­ای و ذخایر ژنتیکی

 

2- فناوری‎های پس از برداشت زعفران

  • فرآوری و بسته­بندی
  • فیتوشیمی
  • شناسایی، استخراج و خالص­سازی مواد مؤثره
  • آنالیز، کنترل کیفیت و استانداردها
  • نوآوری و تولید محصولات دانش بنیان

 

3-مصارف و کاربردهای زعفران

  • مصارف غذایی
  • مصارف دارویی
  • فارماکولوژی
  • کاربردهای آرایشی بهداشتی و صنعتی

 

4- بازاریابی و اکوتوریسم زعفران

  • اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی
  • کارآفرینی و اشتغال
  • برندسازی و بازاریابی
  • صادرات و تجارت جهانی
  • فرهنگ و دانش بومی
  • یافته­ های باستان شناسی
  • اگروتوریسم و توسعه پایدار روستایی





        

سخنران ویژه

دکتر محمد مهدی برومندی
معاون محترم امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی

سخنرانان و مقالات کلیدی

1-   مهندس محسن احتشام، حلقه ‎های مفقوده در زنجیره تأمین و زنجیره ارزش زعفران

2- مهندس بهزاد صادقی،  خطراتی که زعفران ایران را تهدید می‎کند

3- دکتر حسین حسین ‎زاده،  یافته های پایه و بالینی زعفران

4- دکتر محمود دانشور کاخکی، زعفران و تاب آوری اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی

5- دکتر علی گرمرودی اصیل، بررسی ساختاری و عملکردی نهادهای مؤثر بر قیمت زعفران

6- دکتر جواد فیضی، نقدی بر استاندارد ملی زعفران: ویژگی‎ها و روش‎های آزمون

7- مهندس علی محمد شریعتی مقدم، راهکارهای توسعه اقتصاد کلان زعفران
8-دکتر ابوالفضل پهلوانلو،  اصول کاربردی فرآوری زعفران از مزرعه تا سفره (زعفران فراتر از کلاله)

9- دکتر گلفام شریفی، نقش زعفران در توسعه گردشگری کشاورزی

10- دکتر سید مهدی زیارت‎ نیا، یافته ‎های جدید در حوزه بیوتکنولوژی و به نژادی زعفران

11- دکتر عبداله ملافیلابی ، روش ‎های تولید زعفران با تأکید بر یافته ‎های علمی سه دهه اخیر

12- مهندس منوچهر مالکی،  تلفیق علم و تجربه در تولید موفق زعفران

13- دکتر محمد حسین سعیدی راد،  بررسی جنبه ‎های فنی و اقتصادی مکانیزاسیون زعفران

کارگاه های تخصصی

پروسه استانداردسازی و برندسازی زعفران

 خانم دکتر فریبا متولی زاده و خانم دکتر محبت محبی

خلأ عملکرد در زعفران و اثرات تغییر اقلیم در تولید این محصول استراتژیک

دکتر عبداله ملافیلابی و مهندس علیجان سالاریان

استفاده از تکنولوژی‎های نوظهور در تولید و فرآوری زعفران

دکتر حسن فیضی و دکتر سحر روشنک

فناوری‎های موجود در مکانیزاسیون برداشت زعفران

دکتر محمد حسین سعیدی راد

الزامات و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک

دکتر محمد علی بهدانی و دکتر حمیدرضا فلاحی

میزگردهای تخصصی

مدیر میزگرد جناب آقای دکتر محمود دانشور

عنوان میزگرد «نقش سیاستگذاری در اقتصاد زعفران» ‎

مدیر میزگرد جناب آقای مهندس محمد صبور بیلندی

عنوان میزگرد «چالش های بخش تولید و فرآوری زعفران»

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)