این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

هزینه های همایش

با توجه به ارائه غیر حضوری مقالات، هزینه مقالات پس از پذیرش توسط کمیته داوران بصورت زیر خواهد بود:
 

هزینه ثبت نام

 

نویسنده

هزینه (ریال)

مقاله اول

دانشجویان

800000

عضو هیات علمی

1200000

آزاد

1600000

هقاله دوم به بعد

دانشجویان

400000

عضو هیات علمی

600000

آزاد

800000

شرکت در همایش بدون مقاله

برای همه گروه ها

رایگان




نحوه برگزاری همایش(غیرحضوری/نیمه حضوری)

بر اساس تصمیمات گرفته شده در جلسات کمیته اجرایی ششمین همایش ملی زعفران در تاریخ های 20 تیرماه 1400 و 12 مهرماه 1400 و پس از نقد و بررسی جوانب مختلف و به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی مقرر گردید ارائه مقالات و کارگاه های آموزشی این همایش بصورت غیر حضوری و در فضای مجازی انجام گیرد.
در صورت بهبود شرایط کرونایی و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، امکان برگزاری سخنرانی های کلیدی و میزگردهای تخصصی بصورت نیمه حضوری و با رعایت ظرفیت مجاز نیز وجود خواهد داشت.
لازم به ذکر است اصل همایش بصورت مجازی بوده و حضور در همایش بصورت مجازی از طریق سامانه وبینار و تلویزیون اینترنتی شبکه برکت امکان پذیرخواهد بود.









        

سخنران ویژه

دکتر محمد مهدی برومندی
معاون محترم امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی

سخنرانان و مقالات کلیدی

1-   مهندس محسن احتشام، حلقه ‎های مفقوده در زنجیره تأمین و زنجیره ارزش زعفران

2- مهندس بهزاد صادقی،  خطراتی که زعفران ایران را تهدید می‎کند

3- دکتر حسین حسین ‎زاده،  یافته های پایه و بالینی زعفران

4- دکتر محمود دانشور کاخکی، زعفران و تاب آوری اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی

5- دکتر علی گرمرودی اصیل، بررسی ساختاری و عملکردی نهادهای مؤثر بر قیمت زعفران

6- دکتر جواد فیضی، نقدی بر استاندارد ملی زعفران: ویژگی‎ها و روش‎های آزمون

7- مهندس علی محمد شریعتی مقدم، راهکارهای توسعه اقتصاد کلان زعفران
8-دکتر ابوالفضل پهلوانلو،  اصول کاربردی فرآوری زعفران از مزرعه تا سفره (زعفران فراتر از کلاله)

9- دکتر گلفام شریفی، نقش زعفران در توسعه گردشگری کشاورزی

10- دکتر سید مهدی زیارت‎ نیا، یافته ‎های جدید در حوزه بیوتکنولوژی و به نژادی زعفران

11- دکتر عبداله ملافیلابی ، روش ‎های تولید زعفران با تأکید بر یافته ‎های علمی سه دهه اخیر

12- مهندس منوچهر مالکی،  تلفیق علم و تجربه در تولید موفق زعفران

13- دکتر محمد حسین سعیدی راد،  بررسی جنبه ‎های فنی و اقتصادی مکانیزاسیون زعفران

کارگاه های تخصصی

پروسه استانداردسازی و برندسازی زعفران

 خانم دکتر فریبا متولی زاده و خانم دکتر محبت محبی

خلأ عملکرد در زعفران و اثرات تغییر اقلیم در تولید این محصول استراتژیک

دکتر عبداله ملافیلابی و مهندس علیجان سالاریان

استفاده از تکنولوژی‎های نوظهور در تولید و فرآوری زعفران

دکتر حسن فیضی و دکتر سحر روشنک

فناوری‎های موجود در مکانیزاسیون برداشت زعفران

دکتر محمد حسین سعیدی راد

الزامات و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک

دکتر محمد علی بهدانی و دکتر حمیدرضا فلاحی

میزگردهای تخصصی

مدیر میزگرد جناب آقای دکتر محمود دانشور

عنوان میزگرد «نقش سیاستگذاری در اقتصاد زعفران» ‎

مدیر میزگرد جناب آقای مهندس محمد صبور بیلندی

عنوان میزگرد «چالش های بخش تولید و فرآوری زعفران»

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)