دسترسی به مقالات پوستری و شفاهی ششمین همایش ملی زعفران

محور 1: فناوری های تولید زعفران |
نویسنده گان |
کد مقاله |
نوع ارائه |
|
1 |
سرهم بندی ترنسکریپتوم و شناسایی EST-SSR ها در زعفران برای مطالعه تنوع ژنتیکی |
محمدرضا رضائی، حمیدرضا شریفی، علیرضا سیفی* |
1.1 |
شفاهی |
2 |
ارزیابی صفات کمی و کیفی برخی از اکوتیپهای زراعی زعفران(Crocus sativus L.) |
حمیدرضا توکلیکاخکی*، زهره نبی پور، الهام اذرپژوه، صدیقه آناهید |
1.2 |
شفاهی |
3 |
بررسی رابطه دما و بارش بر عملکرد تولید زعفران در شهرستان گناباد |
مسعود عشقی زاده |
1.3 |
پوستر |
4 |
بررسی تاثیر خشکسالی بر تولید زعفران با استفاده از شاخص بارش استاندارد (SPI) مطالعه موردی شهرستان گناباد |
مسعود عشقی زاده |
1.4 |
شفاهی |
5 |
بهینه سازی کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران |
علیرضا رامندی، عاطفه قلیزادگان احسان آباد، علیرضا سیفی* |
1.5 |
شفاهی |
6 |
جداسازی باکتری های رایزوسفری و اندوفیتی محرک رشد از زعفران |
علیرضا رامندی، سید حسن مرعشی، علیرضا سیفی* |
1.6 |
پوستر |
7 |
عكس العمل زعفران به منابع و زمان مصرف كود هاي نيتروژني |
حمیدرضا ذبیحی*، منصوره پیش بین |
1.7 |
پوستر |
8 |
زهره نبی پور*، حسن رحیمی |
1.8 |
پوستر |
|
9 |
زهره نبی پور، حمیدرضا شریفی*، حمیدرضا توکلی کاخکی، یداله قیصری |
1.9 |
پوستر |
|
10 |
یداله قیصری*، نوراله قیصری، زهره نبی پور، حمیدرضا شریفی |
1.10 |
پوستر |
|
11 |
سید مهدی جوادزاده*، امان اله طوقی |
1.11 |
پوستر |
|
12 |
بهناز یوسف شاهی*، قاسم نجاری، مریم محمدی، مهدی زارعی |
1.12 |
پوستر |
|
13 |
بررسی تعداد گل، وزن کلاله و وزن گل زعفران (Crocus sativus L.) در عمق کشت و بسترهای خاکی |
خدیجه احمدی، مجید امینی دهقی*، محمود بقری |
1.13 |
پوستر |
14 |
ارزیابی برهمکنش کود بیولوژیک و محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) |
مینا غلامپور*، حسین صادقی، وحید اکبرپور |
1.14 |
پوستر |
15 |
بررسی اثر باکتری (Bacillus subtilis) و قارچ میکوریزا (Glomus intraradices) بر صفات مورفولوژیکی زعفران (Crocus sativus L.) در دو منطقه گناباد و زنجان |
فهیمه صالحی، میترا اعلایی*، سید نجم الدین مرتضوی، علیرضا ودیعی نوقابی، یوسف حسین زاده گناباد، سید علیرضا سلامی |
1.15 |
پوستر |
16 |
اثر نوع واکشت و غلظت IBA بر کورم زایی از جوانه های تکثیری زعفران در شرایط این ویترو |
عاطفه حاجی زاده، نسرین مشتاقی*، عباس صفرنژاد، عبدالرضا باقری |
1.16 |
پوستر |
17 |
تاثیر کاربرد قارچ مایکوریزا در خاک بر برخی ویژگیهای گیاه زعفران(Crocus sativus L.) |
ندا علیپور یوسفوند، افسانه عالی نژادیان بیدآبادی*، امیر لکزیان |
1.17 |
پوستر |
18 |
اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر رشد توده سلولی در کشت سلولی تعلیقی زعفران |
سمیه امینی، سید مهدی زیارت نیا*، خدایار همتی |
1.18 |
پوستر |
19 |
تاثیر انواع کربوهیدرات بر رشد توده سلولی در کشت سلولی تعلیقی زعفران |
سمیه امینی، سید مهدی زیارت نیا*، خدایار همتی |
1.19 |
پوستر |
20 |
محدثه مشت افکن، حمیدرضا فلاحی*، محمدعلی بهدانی، مهدی هدایتی زاده |
1.20 |
پوستر |
|
21 |
اثر محلولپاشی اسید فولویک و کاربرد سطوح مختلف کود گاوی بر خصوصیات زایشی و عملکرد گل و کلاله زعفران (Crocus sativus L.) |
محمد حسین امینیفرد، محمد بهزاد امیری* |
1.21 |
شفاهی |
22 |
اثر غلظت تنظیمکنندهاي نفتالین استیک اسید و جیبرلین بر عملکرد گل و کلاله زعفران در شرایط کشت بدون خاك کوکوپیت و پرلایت |
مینا خرمی مقدم*، صادق آتشی، اسماعیل بخشنده |
1.22 |
پوستر |
23 |
تحلیل اثر افزایش قیمت زعفران بر امکان توسعه کشت محصول |
بهاره زندی دره غریبی*، علیرضا کرباسی |
1.23 |
شفاهی |
24 |
علیرضا آبده، عیسی پیری، ابوالفضل توسلی*، ایمان همایون نژاد |
1.24 |
پوستر |
|
25 |
تأثیر کمپوست زباله شهری بر میزان عناصر سنگین سرب و کادمیوم در زعفران (Crocus sativus L.) |
محمد حسین امینیفرد، محمد بهزاد امیری* |
1.25 |
شفاهی |
26 |
جمیله قلی پور، سید محمد موسوی بایگی*، مهدی جباری نوقابی، ایمان بابائیان |
1.26 |
شفاهی |
|
27 |
مجید قربانی جاوید*، نگار عرفان آرا، ایرج اله دادی، فاطمه بنا کاشانی |
1.27 |
پوستر |
|
28 |
تهیه نقشه های رقومی توصیه های آبیاری اول زعفران در استان خراسان رضوی |
سعیده کوزه گران*، ابراهیم اسعدی اسکویی، سید جواد رسولی، رامین اسمی |
1.28 |
پوستر |
29 |
اثر کاربرد کربنات کلسیم در کاهش اثرات منفی تنش شوری بر خصوصیات گیاه زعفران (Crocus sativus L.) |
یاسر اسماعیلیان*، سجاد صداقت |
1.29 |
شفاهی |
30 |
امکان سنجی استفاده از پساب تصفیه خانه دانشگاه گناباد در آبیاری زعفران |
مسعود مردان*، نسرین مجتبوی |
1.30 |
پوستر |
31 |
ارزیابی تاثیرات کشت زعفران بر تراز آب های زیرزمینی در شهرستان گناباد |
دکتر ملیحه محمدنیا*، دکتر رحمان زندی |
1.31 |
پوستر |
32 |
حمیدرضا فلاحی |
1.32 |
پوستر |
|
33 |
حمیدرضا فلاحی*، علیجان سالاریان، مهسا اقحوانی شجری |
1.33 |
پوستر |
|
34 |
بررسی جنبه های فنی و اقتصادی ماشینی شدن برداشت زعفران |
محمد حسین سعیدی راد |
1.34 |
شفاهی |
35 |
بررسی تاثیر آب و هوا بر عملکرد زعفران (مطالعه موردی کرمانشاه) |
اشکان عسگری*، احمدرضا رستمی |
1.35 |
پوستر |
محور 2: فناوری های پس از برداشت |
|
|
|
|
1 |
روش هاي بهينه استخراج آنتوسيانين ها از زعفران |
سميرا اصل نژاد*، سعيد تهموزي ديده بان، سيد رضا ديبائي ميلاني |
2.1 |
پوستر |
2 |
بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن، انرژی مصرفی و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده |
سید ابوالفضل طبیبیان، محسن لبافی مزرعه شاهی* ، غلامرضا عسکری و حمیدرضا قمی مرزدشتی |
2.2 |
شفاهی |
3 |
مجتبی فروزنده نسب |
2.3 |
پوستر |
|
4 |
الهام آذرپژوه*، پروین شرایعی، حمیدرضا توکلی کاخکی |
2.4 |
پوستر |
|
5 |
الهام آذرپژوه*،پروین شرایعی، هدیه یزدانفر |
2.5 |
پوستر |
|
6 |
تحلیل مزیت نسبی زعفران |
سیده مریم موسوی*، علیرضا کرباسی |
2.6 |
پوستر |
7 |
فرزانه شریف، سید محمد علی رضوی* |
2.7 |
پوستر |
|
8 |
کلاسه بندی کُلاله زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از بینایی و یادگیری ماشین |
امیرحسین کرمی فینی، حسین کافیان، سیدحسین سادات، مصطفی مکارم، مسعود گوهری منش* |
2.8 |
شفاهی |
9 |
پروین شرایعی*، الهام آذرپژوه، سودابه عین افشار |
2.9 |
پوستر |
|
10 |
تاثیر روش خشک کردن (انجمادی و پاششی) بر ترکیبات موثره ریز پوشانی شده زعفران طی مدت نگهداری |
پروین شرایعی*، الهام آذرپژوه، سودابه عین افشار |
2.10 |
پوستر |
11 |
طراحی مفهومی دستگاه تفکیککننده گل زعفران |
مسعود گوهری منش*، علیرضا گرامی، علی قهرمانی و علی کوچی |
2.11 |
پوستر |
12 |
طیبه شاهی*، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، ساره حسینی، حسین راغ آرا |
2.12 |
پوستر |
|
13 |
روش های نوین استخراج مواد فعال زیستی از زعفران |
نفیسه بینش، وحید محمودی* |
2.13 |
پوستر |
14 |
معرفی روش های نوین موثر در شناسایی عوامل تقلب در زعفران |
نفیسه بینش، وحید محمودی* |
2.14 |
پوستر |
15 |
مطالعه آزمایشگاهی استفاده از خشککن خورشیدی برای زعفران در شهرستان گناباد |
مهدیه باصری باغ سیاه، مجتبی باغبان* |
2.15 |
سخنرانی |
16 |
سودابه عین افشار*، پروین شرایعی |
2.16 |
پوستر |
|
محور 3: مصارف و کاربردهای زعفران |
|
|
|
|
1 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری گلبرگ زعفران |
سیدحمید موسوی اسفیوخی، سیدمرتضی وقار سیدین، محمدعلی نوروزیان* |
3.1 |
شفاهی |
2 |
تعیین فراسنجه های تولید گاز و ظرفیت آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران |
سیدحمید موسوی اسفیوخی، سیدمرتضی وقار سیدین، ،محمدعلی نوروزیان* |
3.2 |
شفاهی |
3 |
مروری بر گیاهشناسی، تاریخچه، موارد استفاده و برخی ترکیبات گیاه زعفران |
سید آرمان حسینی بریه خانی*، مهدی گرامی صادقیان |
3.3 |
پوستر |
4 |
تعيین قابلیت هضم و مصرف اختیاری علوفه خشك زعفران در تغذيه گوسفند بلوچي |
علیرضا ودیعی نوقابی، مهدی بدیعی باغسیاه*، ابوالفضل عباسی، داوود علی ساقی، رضا فیضی |
3.4 |
پوستر |
5 |
بررسی داروهمانندی ترکیبات موثره زعفران |
ابوذر خواجه |
3.5 |
پوستر |
6 |
پیشگویی ضریب توزیع غشاء-آب ترکیبات موثره زعفران |
ابوذر خواجه |
3.6 |
شفاهی |
7 |
شادی بصیری*، مسعود یقبانی |
3.7 |
پوستر |
|
8 |
حذف سرب و کروم از محلول های آبی با استفاده از پوشال بنه زعفران |
مسلم جهانی*، جواد فیضی، زهرا دماوندی، فائزه برجسته |
3.8 |
پوستر |
9 |
اثر عصاره گلبرک زعفران بر کاهش خوردگی فلزات در محیط های خورنده صنعتی |
مجتبی وکیلی ازغندی*، سیدامیر حسینی سبزواری، ولی اله ماندنی پور |
3.9 |
شفاهی |
10 |
اثر سورفکتانت در نانو انکپسولاسیون کروستین |
فاطمه حامدی، سید محمد علی رضوی |
3.10 |
شفاهی |
11 |
بررسی داکینگ مولکولی تعدادی از ترکیبات موثره زعفران در درمان بیماری آلزایمر |
ابوذر خواجه |
3.11 |
شفاهی |
12 |
طیبه شاهی*، محسن پویان، ساره حسینی، مهدی ابراهیمی، حسین راغ آرا |
3.12 |
پوستر |
|
13 |
مروری بر انواع روشهای دستگاهی در شناسایی تقلبات زعفران |
مهتاب حیرانی، محمدتقی گلمکانی*، محمدرضا خالصی، محبوبه فضایلی |
3.13 |
پوستر |
14 |
سودابه عین افشار*، پروین شرایعی |
3.14 |
پوستر |
|
15 |
سنجش اثر عصاره آبی خامه زعفران بر روند انعقاد خون در موش های سوری |
علیرضا رامندی*، فرحناز محمدی تازه آبادی، عاطفه نادعلیزاده قناد |
3.15 |
پوستر |
16 |
جواد فیضی، محبوبه سرابی، حسین زمانی، مجتبی جوکار* |
3.16 |
پوستر |
|
محور 4: بازاریابی و اکوتوریسم زعفران |
|
|
|
|
1 |
بررسی نقش تولید زعفران از دیدگاه زارعین در جلوگیری از خروج آنان از روستا |
محمدرضا نقوی، ابوالفضل توسلی*، معروف خلیلی |
4.1 |
شفاهی |
2 |
جواد فیضی*، محبوبه سرابی جماب، مسلم جهانی، حسین زمانی خادمانلو، الهه مرادی |
4.2 |
پوستر |
|
3 |
بررسی عوامل موثر بر حاشیه ی بازاریابی گل زعفران در شهرستان نیشابور |
فاطمه رستگاری پور*، فاطمه حسین آبادی |
4.3 |
پوستر |
4 |
بررسی عوامل مؤثر بر مشارکت زعفران کاران با کارشناسان جهاد کشاورزی در شهرستان تربت حیدریه |
فاطمه رستگاری پور*، فاطمه حسین آبادی |
4.4 |
شفاهی |
5 |
تحلیل رقابت پذیری صادرات با تاکید بر نقش اثر شلاقی در زنجیره تأمین زعفران ایران |
سعید عباسی بایگی*، علیرضا کرباسی |
4.5 |
شفاهی |
6 |
تحلیل اثر شلاقی در زنجیره تامین زعفران |
پریسا صادقی*، علیرضا کرباسی |
4.6 |
پوستر |
7 |
تاملی بر ماهیت قرارداد آتی زعفران |
محسن حاجی زاده*، سید محمد حسینی |
4.7 |
سخنرانی |
8 |
تاثیر هویت بصری و بسته بندی بر رفتار مصرف کننده زعفران |
مهرگان خاتم*، رضا بايسته توسن |
4.8 |
پوستر |